Icon Eyewear

Icon Eyeware is dé exposant als het om (lees)brillen gaat. Verschillende monturen, sterktes en kleuren, voor zowel de normale leesbril als de zonneleesbril zorgen ervoor dat je de geschikte bril vindt bij deze groothandel!

Het merk ontwerpt, ontwikkelt, produceert en distribueert kwalitatieve en modieuze zonne- en leesbrillen. De collecties worden continu aangevuld met nieuwe trends en modellen. Hiernaast bieden ze natuurlijk volop accessoires aan. Dit complete palet van zowel verpakking, uitvoering en prijs/kwaliteit zorgt ervoor dat het merk een impuls assortiment neerzet dat doorlopend hoge ogen scoort.

Leesbrillen

De groothandel brengt een heel gamma van leesbrillen, wat zorgt voor een hoge omloopsnelheid. Icon Eyewear speelt snel in op trends, zonder voor de kaskrakers de ogen te sluiten. Met zo’n 150 verschillende leesbrillen in maar liefst 9 sterktes is er voor elke stijl een passende bril. Klassiek tot fashion, kunststof tot metaal en regelmatig met verende pootjes. Deze kwaliteitsbrillen gaan vergezeld met een microfiber opbergzakje, waardoor de bril zich vanzelf poetst.

Blueshields leesbrillen

9 van de 10 mensen kijkt 2 uur per dag of langer naar een LCD-scherm. Het blauwe licht van LCD-schermen is schadelijk voor je ogen en kan o.a. leiden tot vermoeidheid, tranende ogen en hoofdpijn. De BlueShields (lees)brillen filteren een deel van het blauwe licht, zodat je comfortabel naar een LCD-scherm kijkt en de kans op klachten vermindert.

Acetaat leesbrillen

Hun paradepaardje: acetaat brillen met optische kwaliteit. Acetaat is een licht, maar stevig materiaal. De monturen worden uit een blok acetaat gesneden en onder hoge temperaturen gebogen. De verrassend mooie acetaten zijn handgemaakt en natuurlijk uitgevoerd met een krasvast glas.

Vanwege het materiaal is het mogelijk om kleuren of transparante elementen te verwerken tot een uniek samenspel, zo is geen enkele bril hetzelfde. Daarnaast is het grote voordeel van acetaat dat het volledig anti allergisch is. Door de hoge kwaliteit, zijn de glazen te vervangen en is de bril ook als correctiemontuur te gebruiken. Met de meegeleverde luxe brillenkoker is de bril altijd goed beschermd.

Zonnebrillen

Daarnaast bied de groothandel ook kwalitatief goede zonnebrillen voor een goedkope prijs. Alle zonnebrillen voldoen aan EU-wetten en zijn dus 100% UV-bestendig en gemaakt van kwalitatief goed materiaal.

Door toffe Europese beurzen af te struinen en de huidige modetrends te volgen, zijn ze altijd up-to-date met de mode op vlak van brillen. De meeste modellen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar en met verschillende lenzen.

Website: http://www.iconeyewear.nl/

Icon Eyewear bij Van Remoortel
Icon Eyewear bij Van Remoortel