Home Delight

Scandinavische accessoires in onze groothandel

De badkamer is een oase van welzijn. Een bad kan deugd doen na een lange werkdag of op een regenachtige zondag. De badkamer wordt door velen beschouwd als een rustplaats. Maar hiervoor zijn de juiste accessoires nodig.

Home Delight biedt een breed scala aan producten, van gezellige badjassen tot donzige badmatten die uw feel good-ervaring verbeteren.

Home Delight

Op deze stand vind je vooral kleur, textuur, vormgeving en design. De collecties zijn modern en smaakvol met een Scandinavisch handschrift. Het merk brengt vooral woonaccessoires van de Zweedse merken Dixie en On-Interior, het Finse merk Blossom en het eigen label Home Delight. De collecties vullen elkaar goed aan en geven wat extra’s aan ieder interieur.

Dixie

Dixie heeft een expressief en duurzaam ontwerp met een mix van frisse Scandinavische producten en een expressieve twist. Duurzaamheid gaat bij hen om de levensduur van de producten maar ook de werkomstandigheden. De woondecoratie wordt bijgevolg geproduceerd met zorg voor product en milieu. Het is een creatief en gedurfd merk en biedt een volledig verhaal voor je woning.

Blossom

Blossom wil met haar ruime keuze aan interieurproducten een persoonlijke stijl in elke kamer van je huis bieden. In het assortiment van Blossom vind je zorgvuldig geselecteerde interieurdecoraties voor in je keuken, badkamer, kinderkamer, balkon en tuin. Het idee achter hun assortiment is dat ze gemakkelijk te combineren is met andere woninginrichting.

Onmisbaar in elke collectie

Op de stand van Home Delight vind je dus een breed gamma aan woondecoratie. Je kan er terecht voor een ruime inspiratie van huisinrichting, interieurtips en moderne woonideeën.

https://www.homedelight.nl

Home Delight bij Van Remoortel
Home Delight bij Van Remoortel