Hevi

Bij Hevi Bazaar vind je een uitgebreid assortiment aan verzilverde en nikkelvrije sieraden. De sieraden van Hevi zijn handmade en vervaardigd uit natuurlijke materialen. Aanvankelijk kocht de eigenaar producten aan om te verkopen. Het was echter moeilijk om de kwaliteit te garanderen. Daarom besloot Henca om zelf juwelen te gaan ontwerpen. En zelf ontwerpen en laten produceren, betekent ook grotere afnames.

Ontstaan

Dat was het begin van de groothandel. Sinds jaren werkt de eigenaar samen met een atelier waar meerdere collecties worden gemaakt. Deels eigen ontwerpen, deels die van collega’s. Genoeg variëteit en keuze dus.  Sinds kort is er een collectie bijgekomen: PUUR. Een hippe, stoere en eigenwijze collectie.

Assortiment

De Hevi collectie bestaat uit stijlvolle sieraden, handgemaakt uit mooie materialen. Armbanden, lange en korte kettingen, oorbellen: hangers en stekkers en verstelbare ringen. De  PUUR. collectie is stoer, sterk en basic, maar op en top vrouwelijk. Gemaakt van leer, half edelsteen en verzilverde  accessoires.

Fashion afdeling

Naast deze leverancier van sieraden vind je in onze fashion afdeling nog tientallen standen met mode en fashion artikelen. Dit beperkt zich niet tot louter kledingartikelen maar ook sieraden, schoenen, tassen en accessoires.

Voor verfijnde moderne juwelen kan je de stand van Alyss gerust bekijken. Klein maar fijn en je vindt er de schattigste sieraden om je collectie aan te vullen. De stand van Chartage heeft daarentegen een ruim aanbod aan juwelen, sjaals en handtassen. Ze stellen ieder jaar eigen juwelen die per seizoen op de markt komen.  Ze zijn een van de weinige nog resterende Belgische merken die dit doen. Deze eigentijdse en unieke collecties met Belgische toets worden dan ook reeds jaren geapprecieerd door hun professionele klanten wereldwijd.

Wil je liever je collectie aanvullen met haarmode en modeaccessoires dan is Klijn Holland de stand om te bezoeken. Je kan kiezen uit een breed aanbod haarelastieken, haarschuifjes en haarspelden, sjaals, colliers en armbanden. Daarnaast biedt de groothandel ook kindersieraden en haaraccessoires aan.

Een van de grootste standen op onze fashion afdeling is PB Fashion. Dit Belgisch bedrijf is een en al mode een passie. Ieder seizoen zorgen ze voor een brede waaier aan artikelen onder het huismerk DOLCE C°. En dit volgens de nieuwe tendensen in accessoires en kleuren. Je vindt er leuke must-haves zoals tropical tassen en portemonnees, maar ook leuke kraagjes.

Groothandel

Bezoek tijdens de uitstap naar onze groothandel dus zeker ook de fashion afdeling om je winkel aan te vullen. Naast de merken die hier beschreven staan, vind je uiteraard nog tientallen anderen op onze vloer. Tot dan!

Hevi bij Van Remoortel
Hevi bij Van Remoortel