HDN Waalwijk

Bij HDN is het altijd kerst. HDN Waalwijk is sinds 1975 importeur van kerstartikelen. Daarnaast bieden ze ook paas- en voorjaarsartikelen aan. Naast een grote en brede eigen lijn, heeft het merk ook een aantal exclusieve vertegenwoordigers, zoals Van Remoortel.

De 63-jarige Weijers geniet enige autoriteit op vlak van kerstproducten: al 35 jaar importeert en verkoopt hij kerstdecoratie en –versiering. In de showroom van HDN Waalwijk, een Brabants familiebedrijf met zes werknemers, is het altijd Kerst. Honderden kerstballen in alle kleuren liggen te glanzen in hun verpakking. Kransen, klokken, slingers en strikken hangen aan de muren. Daartussen opgesteld een klein woud van kunstkerstbomen, met namen als als ‘Oakwood den’ of ‘Verona spar’. In totaal verkoopt het bedrijf zesduizend verschillende artikelen.

Het bedrijf importeert kerstproducten uit de hele wereld. Elk voorjaar gaat Weijers naar zijn leveranciers in Azië en de Verenigde Staten om zich te oriënteren op de collectie van het jaar daarop. Geen collectie is twee jaar achtereen hetzelfde. Sommige artikelen zitten er elk jaar weer tussen – die zilveren bal – maar bijna de helft van de spullen is nieuw design.

Nederlanders en Belgen houden traditioneel van zilver, is de ervaring van Weijers, die met name in de Benelux verkoopt. Ook op de markt voor kerstdecoratie heeft de crisis weinig vat gehad. Mensen blijven vaker thuis, maar willen het dan wel gezellig maken.

Kom de stand van HDN bezoeken bij Van Remoortel. Je wordt gegarandeerd achterover geblazen door het breed assortiment aan kwaliteitsvolle producten.

Bekijk onze tips voor de ultieme kerstverlichting.

HDN Waalwijk bij Van Remoortel