HBI Health and Beauty

HBI Health & Beauty International is een jong, vitaal bedrijf in Tönisvorst bij Düsseldorf. Het verkoopt sterke merken van gezondheids- en schoonheidsproducten die op prestatie en wetenschap gebaseerd zijn. Consumenten vertrouwen op de kwaliteit en de relevante voordelen van hun merken.

Klantbehoeften, relevante probleemoplossingen, hoge kwaliteit en dus klanttevredenheid staan ​​bij HBI centraal. Ze willen op deze manier voldoen aan de wens voor gezondheid, schoonheid en welzijn van hun klanten. Feedback van klanten en nauwe banden met onderzoeksinstituten, experts en academici helpen hen om de producten up-to-date te houden.

De groothandel werd opgericht door experts in de mondzorg, de gezondheidszorg en de cosmetische industrie. Het jonge bedrijf produceert en levert producten die voldoen aan de behoeften en wensen van de eindgebruiker. Elke werknemer en netwerkpartner helpt mee om dit mogelijk te maken.

De kerncompetentie van het bedrijf is gebaseerd op de kennis die generaties lang is doorgegeven. Evenals waardevolle eigen ervaringen in Duitsland en Europa in deze gebieden. Het bedrijf heeft een wereldwijd netwerk in ontwikkeling, productie, marketing en verkoop.

Website: http://www.health-beauty-international.com/