Goldbach

Goldbach bestaat al meer dan 50 jaar, reeds sinds 1959. De eerste pijlers waren Aenne en Herbert Goldbach. Zij deden hun kennis op door de onafhankelijkheid van hun vaders. Maar ze leerden ook verschillende producten kennen en liefhebben. In 1970 werd een extern magazijn opgericht voor het steeds groter wordende assortiment. Ook de productie verplaatste op dat moment. Niet lang nadien verhuisde ook  het hoofdkantoor om beter te kunnen werken. De communicatie en samenwerking tussen kantoor- en magazijnmedewerkers werd intenser en leidde tot een nog snellere orderverwerking.

In 2000 was er een uitbreiding en modernisering van de locatie. Dit zorgde ervoor dat het merk alleen maar groter werd. Het bedrijf was op dat moment hét adres voor detailhandelaren en groothandels in Duitsland en omstreken. Ietwat later wordt het management overgedragen naar een jonger duo.

Assortiment

Goldbach ontwikkelt en verkoopt exclusieve, creatieve geschenken en decoratieartikelen.Ze doen dit volgens verschillende thema’s: o.a. summer garden, young living, cotage style, maritime. Bovendien is er telkens een groot aanbod aan seizoensgebonden collecties voor bijvoorbeeld Pasen en Kerstmis.

Thema’s

Enkele voorbeelden van thema’s

  • Modern tropisch

Tropics en cactus gaan hand in hand. Natuurlijke tinten zijn absolute decoklassiekers voor tropische trends en kunnen goed gecombineerd worden met sterk cactusgroen.

  • Kerstdecoratie

Houten kerstdecoraties hebben een lange traditie. Eeuwen geleden waren feestelijke decoraties gemaakt van hout. De hoogwaardige houten kerstdecoratie in combinatie met aluminiumelementen heeft een heel bijzondere charme en creëert een winterse sfeer in het kerstseizoen. De houten kerstversieringen zijn verkrijgbaar in veel verschillende variaties, zowel als hangende decoratie als als decoratie.

  • Mozaïek

Met de prachtige mozaïekkunst in het nobele ontwerp zijn elegante accenten gezet. Windlichten gedecoreerd met artistiek spiegelmozaïek verenigen vele materialen en geometrische vormen in liefdevol detail. Hun glasmozaïek-miskelken profiteren ook van het onvergelijkbare uiterlijk van de mozaïektegels. Het kaarslicht wordt weerspiegeld door de mozaïekstenen en in prachtige lichte spelen op de muren gegooid.

Website: https://www.goldbach-geschenkartikel.de/en/home-en/

Goldbach bij Van Remoortel
Goldbach bij Van Remoortel