GIFTS

Gifts voor professionals in de Home-, Gift- en Gardenbranche

Tientallen leveranciers presenteren geschenkartikelen in de cash & carry van Van Remoortel. Van Remoortel is hét lifestyle inkoopcentrum voor professionals in de home-, gift- en gardenbranche. In de cash & carry van 20.000m2 heeft elke leverancier zijn eigen stand, waar producten gepresenteerd worden. Naast meer dan 60.000 woondecoratie-artikelen, horeca gerelateerde producten en tuinaccessoires vind je er volop cadeau’s.

Gifts voor jong en oud

Bij Van Remoortel vind je volop geschenkartikelen. Denk bijvoorbeeld aan leuke cadeauverpakkingen van artikelen op het foodplein. Heerlijke Franse of Italiaanse delicatessen vormen een perfecte aanvulling op elk geschenkassortiment. Of bijvoorbeeld een cadeau set van verwenartikelen zoals lotions, crèmes of geurkaarsen. Óf scoor de leukste cadeaus voor kids zoals houten speelgoed, knuffeldieren, puzzels en nog veel meer.

Verpakkingsmaterialen

In een collectie cadeauartikelen is mooi verpakkingsmateriaal onmisbaar. Een cadeautje omtoveren tot een waar geschenk doe je met de juiste strikken, cadeaupapier en labels. Deze zijn alom verkrijgbaar bij verschillende leveranciers zoals Duw packaging,  Mini Art Products en vele meer!

EXPOSANTEN MET GIFTS AANBOD