Gehlmann

Gehlmann is een gekende groothandel van decoraties en woonaccessoires met zeer unieke kenmerken. Je vind er veel speciale artikelen die op een creatieve manier door een designteam zijn ontwikkeld. Het merk creëert bijgevolg steeds een ontwerp dat het hart raakt.

Assortiment

De groothandel creëert een thuis voor de ziel. Vooral met speciale en liefdevol geselecteerde producten van over de hele wereld. Laat je verleiden door hun collecties en dompel jezelf onder in heel wat thema’s. Ervaar de combinatie van modern design en traditionele ambachten.

Het merk speelt voortdurend in op trends uit de decoratiewereld. Ook zijn hun collecties zijn deels gebaseerd op jaarlijkse festiviteiten die steeds terugkeren. Zo heb je artikelen die passen bij pasen, kerst en valentijn. Maar ook seizoenartikelen en accessoires om trouw-, doop, geboorteceremonieën te versieren.

Kwalitatief

De prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed, wat een goede verkoop van de artikelen garandeert. De assortimenten wisselen per seizoen, waardoor ze je interessante artikelen kunnen aanbieden. Allemaal te koop in de cash & carry bij Van Remoortel.

Website: https://www.kunstgewerbe-gehlmann.de/

Gehlmann bij Van Remoortel