Evenaar

Evenaar Groothandel BV is een bedrijf dat gespecialiseerd is in woondecoraties, textiel accessoires, vloerkleden en meubels uit India.

Ontstaan

Ze hebben in de loop der jaren een eigenwijze, exclusieve en trendsettende stijl ontwikkeld en zijn hierdoor een aansprekende naam in de woonwereld. De eigen stijl wordt niet alleen gekenmerkt door de kleuren en ontwerpen, maar ook de persoonlijke en eerlijke manier van zakendoen. Niet alleen met hun klanten, maar ook met de leveranciers uit India, waarvan ze naast kwaliteit ook een ethisch verantwoorde werkwijze eisen.

Assortiment

Ieder seizoen wordt er een nieuwe collectie gelanceerd die perfect past bij de stijl die je van Evenaar gewend bent. Het merk verkoopt heel wat woonaccessoires, gaande van galswerk en manden tot wanddecoratie en kussens. Ook verlichting, textiel en kleine meubelen behoren tot hun collecties.

Trendy

Evenaar is altijd bezig met het volgen van de laatste woon en lifestyle trends. Ze gebruiken deze trends als leidraad maar zullen altijd hin eigen(wijze) stempel op de collectie drukken, dit vertaald zich in veel kleur, opvallende designs en producten die net even anders zijn.

Kleur maakt mensen vrolijk en ze helpen daar met hun kleurrijke collectie graag aan mee.

Website: https://www.evenaar.org/

Bekijk ook andere exposanten, klik hier.

Evenaar - Van Remoortel
Evenaar Groothandel bij Van Remoortel