lifestyle♥fashion

Staat u wel eens stil bij de vraag hoe u uw klanten kunt blijven verassen en prikkelen? Vraagt u zich dan ook af waar te beginnen of heeft weinig ruimte voor nieuwe of extra producten?

Wij hebben dé tip om uw omzet een boost te geven en uw klanten te inspireren!

Benieuwd naar ons fashion aanbod? >>bekijk onze fashion leveranciers<<

tasjes en clutjes in een rek

winning match
Lifestyle & fashion zijn twee branches de afgelopen jaren zijn samengesmolten. Talloze mode & lifestylewinkels hebben de deuren geopend en zijn anno 2019 niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Deze winning match is zo succesvol omdat het naadloos op elkaar aansluit. Wij drukken ons uit met mode, maar ook de inrichting van je huis zegt veel over wie je bent en welke boodschap je naar buiten uitdraagt.schoenen, doucheproducten en portemonnee in rek

no extra space needed

Mode gaat prachtig samen met lifestyle en hoeft geen vierkante meter extra ruimte te kosten. Kleed de woonaccessoires in uw winkel leuk aan met modeaccessoires en zorg ervoor dat uw klant dubbel geprikkeld & dus dubbel koopt. Door bestaande items in uw onderneming aan te kleden met fashion, heeft u geen extra ruimte nodig! Yeah!

Get it @Van Remoortel!

Bij van Remoortel vindt u naast het uitgebreide assortiment aan lifestyle artikelen de leukste mode musthaves die gemakkelijk te combineren zijn met uw aanbod aan woonaccessoires. Kom langs, laat u inspireren door de talloze fashion musthaves, maak mooie presentaties en geef uw omzet een boost!

Tot snel @ Van Remoortel

horloges in glazen doosje