Dipro Decor

Dipro Decor gekleurde houtsnippers is een decoratief product van hoogwaardige kwaliteit en 100% natuurlijk. Er zijn veel decoratieve en functionele mogelijkheden te bedenken voor binnen en buiten. De houtsnippers zijn licht in gewicht en laten zich gemakkelijk verwerken in diverse creaties.

Decoratie

De houtsnippers zijn in een groot aantal kleuren verkrijgbaar, en zelfs in mix-kleuren. Denk als toepassing van gekleurde houtsnippers aan decoratie bij plantencreaties, decoratie op dienbladen, in glaswerk of als decoratief materiaal op beurzen en shows.

Verpakking

De groothandel heeft met de verpakkingen rekening gehouden dat er op verschillende mogelijkheden gepresenteerd kan worden.

In hun speciaal ontwikkelde display dozen voor 1 en 3 liter verpakkingen is op een eenvoudige wijze een goede presentatie mogelijk, maar natuurlijk kunnen wij meedenken om op een goede manier de juiste presentatie te maken in uw bedrijf. Ze hebben met de verpakkingen rekening gehouden dat er op verschillende mogelijkheden gepresenteerd kan worden.

Website: https://www.gekleurde-houtsnippers.nl/

Dipro Decor bij Van Remoortel