Digusti

In 2010 maakt Nederland en België voor het eerst kennis met de Italiaanse delicatessen van DiGusti. Met zorg geselecteerd en geïmporteerd, zodat we ook hier van al het goede van Italië kunnen genieten.

Het bedrijf is het resultaat van een uit de hand gelopen hobby van de importeur. Hij wilde zijn passie voor de eerlijke Italiaanse keuken kunnen delen met levensgenieters van over de grenzen. Door naar Nederland te importeren zullen velen verknocht raken aan zijn pasta’s, olijven en andere delicatessen.

De smaak van zuid-Italië

‘Gusto’ betekent ‘smaak’ en die is volop te vinden in de zuid-Italiaanse streek Calabrië! In de frisse lucht en het zonnige klimaat krijgen vruchten, groenten en olijven rustig de tijd hun rijke smaak te ontwikkelen. En die smaak vind je weer terug in alle producten uit de lijn van DiGusti.

Met respect voor de Italiaanse keuken

Hun pasta’s en sauzen worden in een moderne fabriek geproduceerd, maar met respect voor de Italiaanse gastronomie. Kleinschalig en ambachtelijk, zodat de traditionele ‘Calabrese’ receptuur niet verloren gaat. Ook buiten de grenzen van het ‘Bella Italia’, kan je er nu van genieten.

Eerlijk

DiGusti houdt van echte smaak en eerlijke ingrediënten. De producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en van biologische afkomst. Alles traditioneel en met liefde bereid en van de grootste kwaliteit. En dat proef je!

Assortiment

De producten zijn heel uiteenlopend. Zo hebben ze onder andere limoncello, bier, olijfolie en azijn, truffel, tapena des, pasta’s en geschenkboxen. Ze spelen ook in op de tijd van het jaar en bieden dan speciale producten aan.

Website: https://www.digusti.nl/

Digusti Logo Van Remoortel
Digusti bij Van Remoortel