Deltas

Uitgeverij DELTAS (bedrijfsnaam ZNU) is een toonaangevende Belgische uitgeverij van boeken voor volwassenen en kinderen. Ze stellen je bij Van Remoortel een eigentijds assortiment aan (cadeau)boeken voor.

Kinderboeken

Vrolijke knisperboekjes, kleurrijke kartonboekjes of streelzachte knuffelboekjes: kinderen maken al heel vroeg kennis met boeken. Als ze nog wat groter zijn, kunnen ze wel urenlang pret beleven aan kleur- en stickerboekjes. Of geboeid luisteren naar een verhaaltje dat mama of papa voorleest voor het slapengaan. Nog een paar jaar later gaan ze voor het eerst naar de grote school, waar ze leren lezen, schrijven en rekenen. Belangrijke ontwikkelingen waarbij kinderen niet genoeg geholpen kunnen worden. Maar al na de eerste maanden leeservaring gaat er een heel nieuwe boekenwereld voor hen open: boeken om bij weg te dromen, boeken om te lachen, boeken om een nieuwe hobby te leren, of boeken waarmee ze hun kijk op de wereld verruimen.

Bij Deltas beseffen we dat maar al te goed. Daarom vind je in ons fonds een breed gamma aan kwaliteitsboeken voor kinderen van 0 tot 14 jaar. Van boekjes voor de allerkleinsten tot oerdegelijke non-fictie en fantastische leesreeksen voor oudere kinderen. En bovendien hebben ook de helden van Disney en Nickelodeon al jarenlang een vaste plek in hun programma.

Non-fictie

Al meer dan 60 jaar staat Deltas garant voor inspirerende en praktische non-fictie-uitgaven van de bovenste boekenplank. Ons programma omvat een brede waaier aan thema’s: van koken, hobby en vrije tijd, tot gezondheid en populaire psychologie, en van praktische natuur- en reisgidsen tot prachtige uitgaven over geschiedenis, cultuur en wetenschap. De groothandel wil met hun uitgaven het verschil. Ze doen dit door steeds op zoek te gaan naar de nieuwste trends, naar relevante onderwerpen, en naar auteurs die de beste zijn in hun vak. En een goede inhoud verdient bij hen een kwaliteitsvolle uitgave. Want bij Deltas wordt elk boek met liefde gemaakt, van het kleinste cadeauboekje tot het grootste naslagwerk.

Website: http://www.deltas.be/nl

Deltas bij Van Remoortel