Chartage Belgian Design

Chartage Belgian Design is al 25 jaar actief als geregistreerde merknaam in het hoogste segment van fantasiejuwelen. Ze stellen ieder jaar eigen juwelen samen die dan voorgesteld worden per seizoen, winter en zomer, telkens via drie subcollecties. Ze zijn een van de weinige nog resterende Belgische merken die dit doen. Deze eigentijdse en unieke collecties met Belgische toets worden dan ook reeds jaren geapprecieerd door onze professionele klanten wereldwijd.

Fashion accessoires

Het merk brengt ook tweemaal per jaar een uitgebreide collectie sjaals en handtassen uit. Deze laatste worden steevast in Europa geproduceerd. Hierdoor kunnen zij als Belgische groothandel KMO hun steentje bijdragen in het vrijwaren van de Europese werkgelegenheid en onze ecologische voetafdruk gevoelig verminderen.

Duurzame mode

Chartage Belgian Design heeft in zijn streven naar duurzame mode, een collectie handtassen uitgebracht die geproduceerd wordt van gerecycleerde stoffen in een Belgische sociale tewerkstellingsplaats waar de klemtoon ligt op de herintegratie van de mens in het normale arbeidscircuit.

Het volledige ontwerp en fabricatieproces gebeurt in België.

Deze kwaliteitsvolle collectie is vanaf heden gepresenteerd aan de ingang van de fashion afdeling bij Van Remoortel.

Elke handtas is een uniek design en draagt onze stempel voor een verantwoorde Belgische mode.

Groothandel

Omdat Chartage zich enkel richt tot de professionele markt, zijn de foto’s van de juwelen collecties op de publieke website tot een minimum beperkt per onderdeel. Hierdoor kunnen potentiële professionele klanten zich reeds een idee vormen waarvoor Chartage staat. Zowel qua collecties, originaliteit als kwaliteit.

Op onze webshop vind je het volledige overzicht met prijzen van onze juwelen collecties Chartage Belgian Design. Deze is enkel toegankelijk voor onze professionele en geregistreerde klanten.

Extra verkooppunten

De groothandel heeft een tweede verkooppunt geopend in samenwerking met Van Remoortel. Hierdoor streven ze constant om de dienstverlening naar hun professioneel publiek te verbeteren. Ook zij zijn aanwezig met een expositieruimte in het gedeelte Fashion en Mode accessoires.

Website: www.chartage.eu/

Chartage Belgian Design bij Van Remoortel
Chartage Belgian Design bij Van Remoortel