Braun Company

Braun Company werd in 1992 opgericht als een innovatief marketing- en verkoopbedrijf voor hoogwaardige papierproducten. Het bedrijf is gevestigd in duitsland.

Design

De belangrijkste taak van het interne ontwerpstudio is het ontwikkelen van nieuwe ontwerpen en motieven die de nieuwste trends weerspiegelen. Om ervoor te zorgen dat klanten de producten op de best mogelijke manier kunnen presenteren, biedt het bedrijf innovatieve presentaties om de collecties te presenteren. Een ander deel van hun expertise is het ontwikkelen van op maat gemaakte productassortimenten. De internationale klantenkring vertrouwt op hun expertise en vertrouwt op de competentie en ervaring bij het produceren van een bepaald product volledig van begin tot eind.

De missie van het bedrijf is het leveren van uitgebreide service, tijdige levering en producten van de hoogste kwaliteit, ontwerp en materialen. Braun Company is uitgegroeid tot een staf van 120 personen en omvat drie gebouwen met zowel een uitgebreide magazijn als onze eigen drukpersen. De drukkerijen produceren sinds 2002 papieren servetten op locatie. Het volledige assortiment wordt voortdurend aangepast en uitgebreid om aan de marketingvereisten te voldoen. De interne ontwerpafdeling is intensief betrokken bij het omzetten van de nieuwste trends en kleuren in hedendaagse ontwerpen.

Assortiment

De groothandel is gespecialiseerd in het maken van kwaliteitsvolle geprinte papieren servetten. Ook cadeauverpakking en papieren zakken behoren tot hun assortiment. Je vindt in hun stand ook gift boxes om in je winkel aan te bieden.

Website: http://www.braun-company.de/en/

Bekijk ook andere exposanten, klik hier.

Braun Company - Van Remoortel
Braun Company - Van Remoortel