Branded by

Kaarsen kopen bij Branded by, de kaarsenspecialist. Je vindt er een zeer diverse kaarsen inslaan. Je kan bij deze groothandel terecht voor onder andere stompkaarsen, bolkaarsen, tuinkaarsen, windlichten en dinerkaarsen. Deze kaarsen hebben de uitstraling en het design van luxueuze kaarsen. Naast kaarsen bieden zij als groothandel ook een groot scala van accessoires aan.

Unieke kaarsen

Het merk onderscheidt zich door de diversiteit aan kleuren, branduren en brandkwaliteit. De kaarsen zijn handgemaakt en de grondstoffen zijn van Europese origine. Hierdoor vind je bij hen alleen maar kwalitatief hoogwaardige producten. Kortgezegd, van kaarsen kopen bij Branded by zal je geen spijt krijgen. Je kan kaarsen ook gebruiken als kerstverlichting. Lees hier meer over op onze blog.

Stompkaarsen

De stompkaarsen die je hier aanschaft zijn voorzien van een rustiek design waarmee je voor de dag kunt komen. Hun stompkaarsen te verkrijgen in verschillende kleuren, maten en met hoge branduren. Ze branden mooi schoon op en zijn van uitstekende kwaliteit.

Outdoor kaarsen

Tuinkaarsen zorgen voor de nodige sfeer in je tuin. Op de zwoele zomeravonden geven de ze de warmte en sfeer die je wil bereiken in de achtertuin of tijdens een buiten event zoals een zomerbruiloft. De tuinkaarsen van Branded by zijn stevig en sterk en zijn voorzien van een aangenaam uiterlijk. Ze zorgen voor extra verlichting en gezelligheid in uw tuin. Ook windlichten voor buiten zijn niet te ontbreken in je tuin.

Accessoires

De groothandel biedt naast kaarsen ook accessoires aan. Kandelaars en kaarsenplateaus hebben ze in diverse maten, formaten en stijlen. Een kaarsenplateau is zeer geschikt om je kaarscollectie compleet te maken. Eveneens zijn deze kaarsenplateaus niet weg te denken uit restaurants, hotel of in je winkel of boetiek.

Website: https://www.brandedby.nl/

Logo Branded By bij Van Remoortel
Branded By - Van Remoortel