Bosscher International

Bosscher International werkt vol passie! Deze groothandel streeft naar de beste kwaliteit voor de beste prijs voor elke klant. Zij bieden op maat gemaakte herenaccessoires. Dit is dé go-to-place voor sokken, machetteknopen, pins en stropdassen. Ook voor luxegadgets ben je bij deze stand aan het juiste adres. Voor ieder wat wils.

Machetteknopen

De manchetknopen zijn vrijwel onmiddellijk erg in de smaak gevallen, zo ook bijvoorbeeld bij bekende Nederlanders en de voormalige president van Nederland! Omdat naast manchetteknopen er nog meer cruciale herenaccessoires bestaan, werd langzamerhand het bedrijf uitgebreid met speldjes/pinnen, sokken, stropdassen en handige gadgets (solar producten).

Zelfvertrouwen, klasse en stijl uitstralen? Kies voor Manchetknopen bij Custom Cufflinks! Bij Custom Cufflinks heb je een verscheidenheid aan keuzes zoals delftsblauwe manchetknopen op maat, manchetknopen met diamant- en lasergravering, houten manchetknopen en nog veel meer. Bekijk dan ook snel de verschillende keuzes aan ontwerp van manchetknopen in hun groothandel.

Sokken

Vooral de sokken van Bosscher International zijn erg geliefd. Ondertussen verkoopt de groothandel al meer sokken machetteknopen.

Custom sokken op maat. Comfortabel, elegant en luxe dat zijn de zakelijke sokken van Custom Socks. Ze worden volledig naar wens en in de huisstijl van je bedrijf ontworpen. Daarnaast biedt Custom Socks ook naar je wens te ontwerpen casual sokken, huissokken, sportsokken, werksokken en baby- en kindersokken. Kortom, sokken op maat en met een hoge kwaliteit!

Pins

Voor pins en spelden op maat moet je bij Custom Pins zijn. Custom Pins levert pins en spelden die naar je wens ontworpen kunnen worden. Met een verscheidenheid aan keuze en een opmerkelijke productietechniek. Zo levert Custom Pins pins en spelden met gravering, bedrukking, reliëf, ingekleurd of volledig in eigen vorm. Zowel dasspelden als steekspelden kunnen op maat geleverd worden.

Stropdassen

Bij Cusom Ties kan je eerste indruk niet meer stuk. Je zal er stralend en zelfvertrouwd uitzien. Bij Custom Ties heb je een verscheidenheid aan keuzes en kun je je stropdassen volledig op maat en in de huisstijl van je bedrijf laten ontwerpen.

Productie

De groothandel regelt de productie van A tot Z. Daardoor worden de klanten volledig van het proces ontzorgd. Denk hierbij aan het maken van verschillende ontwerpen, het leveren van samples, de productie en de gehele verzending hiervan.

De fabrieken waar het merk zaken mee doet zijn allemaal door de eigenaar persoonlijk uitgezocht en benaderd. Ze doen dit om de juiste verwachtingen te scheppen zodat ze hun klanten de beste kwaliteit kunnen garanderen. De kennis en ervaring binnen de branche is gedurende 15 jaar stilaan opgebouwd.

Website: https://bosscher-international.com/

Bosscher International 1