Bloemetjes & Zo

Exposant Bloemetjes & Zo selecteert haar producten slechts op 1 voorwaarde: je moet er blij van worden. Met een breed, kleurrijk assortiment in woonaccessoires onderscheiden ze zich van de massa.

De groothandel speelt in op de laatste home en decoratie trends en ontwikkelt elk jaar thema’s. Elk thema is ontworpen in een eigen sfeer met verschillende artikelen die elkaar op een leuke manier aanvullen. Zo kan je in je winkel en/of webshop leuke sfeerhoekjes neerzetten. Maar deze thema’s kunnen ook opgedeeld worden in categorieën. Zo kan je soms makkelijker vinden wat je zoekt.

Assportiment

Bloemetjes & Zo brengt vooral kleur, textuur, vormgeving en design. De collecties zijn modern en smaakvol met een hip handschrift. Het merk wil je laten kennismaken met woonaccessoires die passen in elk interieur. De producten vullen elkaar goed aan en geven wat extra’s aan ieder interieur.

Ook fashion stuks vind je terug in hun assortiment. Gaande van portemonnees tot etuitjes. Daarnaast verkoopt het ook kleinere meubelen zoals stoelen, kastjes, plantenhangers. Maar ook voor de typsiche decoratiestuks kan je bij hen terecht. Denk maar aan glazen stolpen, potten, vazen en schalen. In verschillende stijlen. Van modern tot landelijk.

Interieurtips

Op hun stand vind je dus een breed gamma aan woondecoratie. Je kan er terecht voor een ruime inspiratie van huisinrichting, interieurtips en moderne woonideeën.

Website: https://www.bloemetjesenzo.nl/

Bloemetjes & Zo bij Van Remoortel