Berchique

Berchique heeft reeds 15 jaar ervaring. Ze worden gezien als een van de meest gespecialiseerde en gepassioneerde groothandels in woonaccessoires en etnische kunsten en ambachten decoratie. Het is een exclusief groothandel concept dat betrouwbare transacties en de beste diensten en prijzen op de markt biedt.

Handgemaakt

Alle producten zijn handgemaakt, vandaar dat er kleine variaties in maat en vorm kunnen voorkomen. Deze unieke kenmerken van de producten zijn een bewijs van traditioneel vakmanschap.

Berchique werkt samen met verschillende getalenteerde en gepassioneerde vakmensen. Kunstenaars, fotografen en ontwerpers van over de hele wereld werken mee aan hun collecties. Zij zorgen ervoor dat de unieke eigenschappen van de producten onder de aandacht komen.

Collectie

Ze bieden decoratie in verschillende stijlen. Van ethnic chic  tot vintage en van natuurlijk tot uniek. De groothandel heeft ook keukenartikelen om je zodat je stijlvol kan tafelen. Ook kussens, stoelen, wanddecoratie, poefjes en manden behoren tot hun assortiment. Bezoek zeker de stand en sta versteld van het vakmanschap!

Website: http://berchique.com/en

Berchique Van Remoortel
Berchique Van Remoortel