Behave

Met een collectie van meer dan 8500 accessoires en sieraden heb je bij Behave een ruime keuze. Oorbellen, armbanden, haaraccessoires maken allemaal onderdeel uit van het assortiment. Behave kan direct inspelen in op de (opkomende) trends, doordat de ontwerpen in eigen huis gemaakt worden.

Oorbellen

Oorbellen maken, samen met kettingen, het leeuwendeel van het aanbod van hun collectie uit. Je hebt dan ook tal van keuzemogelijkheden en bovendien zijn alle oorbellen nikkelvrij.

Het ontwerpteam creëert elke dag nieuwe juwelen en volgt alle trends op de voet. Zo weet je dat je de meest modieuze sieraden in huis haalt. Als je zelf een idee hebt voor een ontwerp, zal Behave voor je aan de slag gaan om het te maken. Zowel het juweel op maat als de verpakking.

Hipper dan ooit

De tijd dat alleen grootmoeders broches opspelden, ligt al lang achter ons. Integendeel: tegenwoordig zijn broches hip en trendy! Een broche is vooral een must bij je retro look, maar dit speelse accessoire fleurt elk bloesje of jurkje op. Behave heeft bijna 100 modellen in verschillende kleuren, designs, maten en modellen.

Riemen

Een riem is niet alleen een praktisch hulpmiddel, maar ook een trendy accessoire. Ben je als retailer op zoek naar de leukste riemen voor je klanten? Dan kan je rekenen op groothandel Behave. Zij bieden een zeer gevarieerde collectie.

Brede of smalle riemen, basic of decoratief, gevlochten of met studs, in leder of PU-leder. Het merk heeft heeft uiteenlopende modellen, maten en kleuren in voorraad. Zij weten wat er leeft op vlak van fashion en kunnen je klanten de meest modieuze riemen aanbieden.

Website: http://www.behave.eu

Behave bij Van Remoortel