Be-Uniq

Be-Uniq is een jonge en dynamische groothandel. Ze importeren unieke & authentieke meubelen en woonaccessoires waar het leven vanaf straalt. Zo onderscheiden ze zichzelf van diverse meubel -en accessoireleveranciers. Ook door uiterst authentieke en karakteristieke items te leveren voor een scherpe prijs.

Verschillende windstreken

Hun inkopers zijn voortdurend op zoek naar unieke items. Wekelijks komen er dan ook nieuwe zendingen met ‘bijzonderheden’ binnen vanuit verschillende windstreken. Hierdoor is de collectie voortdurend in beweging.

Een overgroot deel van de collectie importeren ze uit landen als India, Nepal, Indonesië & China. Maar ook Turkije en Hongarije bezoeken hun inkopers regelmatig om daar de meest unieke collecties te ontwikkelen en samen te stellen. Verschillende landen met ieder hun eigen cultuur, gewoonten en gebruiken.

Respect voor mens en natuur

Het team achter Be-Uniq heeft in de afgelopen jaren een waardevol netwerk opgebouwd van betrouwbare partners. Dankzij dit netwerk zijn ze in staat om de meest unieke stukken tegen eerlijke prijzen naar Nederland te halen. Ze werken uitsluitend samen met eerlijke handelspartners die dezelfde lange-termijn visie nastreven als wij, met hierin centraal; respect voor mens en natuur.

Website: https://www.be-uniq.nl/

Klik hier om andere exposanten te bekijken.

Be-Uniq bij Van Remoortel
Be-uniq Van Remoortel