BDifferent

From Italy, with love… Al bijna 10 jaar combineert B.Different haar liefde voor de mode en Italië met de zoektocht naar de allernieuwste kleding en trendy tassen. B.Different is een toonaangevende groothandel die elk seizoen weer opnieuw een gevarieerde collectie uitbrengt met trendy damestassen en kleding uit Italië die passen in het huidige modebeeld.

Duurzaam

Het brengt duurzaam en onafhankelijk streetwear Italië. Ze willen met hun filosofie de markt anders gaan benaderen. Ze zijn een merk dat oneerbiedig en rechtlijnig is. De collecties worden in beperkte oplages gemaakt en zijn gebaseerd op sociale kwesties die worden weergegeven door illustraties.

Kunst

De kunstenaars met wie ze samenwerken zijn erg belangrijk voor het eindproduct. Het is een jong merk dat houdt van getalenteerde, gepassioneerde en rare mensen. Daarom is een van hun doelen juist om deze artiesten over heel de wereld een kans te geven om hun talenten te ontplooien. Alsook om hun visies en hun manier van anders zijn uit te drukken en de erkenning te krijgen die ze verdienen.

Inspiratie

B.Different lanceert hun collecties zonder een specifieke marktregel te volgen. Ze lanceren iets als ze de inspiratie gevonden hebben om iets geweldig te doen. Zonder meer. Hun hoofddoel is om mensen te dwingen om anders te denken. En om het robotachtige denkpatroon uit te dagen die in elke samenleving zit. B.Different Clothing is een duurzaam streetwear-merk dat tegen elk sociaal label is.

Kledij

B.Different is een merk dat is toegewijd aan alle zogenaamde weirdo’s, de buitenstaanders, de vreemde mensen. In het algemeen, alle mensen die er niet naar streven een fit te vinden met de samenleving. Ze willen op kleine schaal ingaan tegen stereotype denkpatronen. Ze willen mensen aanmoedigen om sociale labels te herkennen en ze te negeren.

Zij bieden als groothandel zowel kledij als accessoires aan. Duurzame producten die gemaakt zijn uit biologisch katoen van topkwaliteit. T-shirts, truien en tanktops. Accessoires als koffiemokken en stickers maken ook del uit van hun duurzame collectie.

BDifferent bij Van Remoortel