Bazar Bizar

Bazar Bizar brengt je op verre reizen van Bali naar Java, India naar Noord-Afrika en verbaast je met hun prachtige bohemian schatten!

Ondernemers Pascale Pelsmaekers en Eddy Roothaert, gepassioneerde reizigers en ondernemers, brengen je hun zelfontwikkelde, unieke en handgemaakte collectie decoratieve artikelen waarin creativiteit, kwaliteit en harmonie centraal staan.

Elk product heeft zijn eigen verhaal en wordt door Pascale & Eddy uitgekozen tijdens een van hun reizen. Soms rijden ze uren met hun scooters diep in het Balinese land om de meest unieke, handgemaakte producten te vinden, gemaakt met groot vakmanschap door de lokale gemeenschap.

Door de productie tot levering van A tot Z samen te stellen, kunnen ze een fair trade-bedrijf bewaken!

Home deco

Het merk brengt producten om je woning te aan stijlvol aan te kleden. Kaarshouders, wanddecoratie en kussens behoren hun collecties. Daarnaast brengen ze ook manden, stoelen en poefs, schattige tapijtjes, tafelaccessoires, tafelporselein, en funky deco.

Fashion

De fashion artikelen van Bazar Bizar zijn nauw verweven met die van hun decoratie. Zo brengen ze kettingen op een staander die je in huis kan gebruiken als versiering.  Maar ook sleutelhangers, rafia tassen en shoppers, handtassen en zonnepetjes maken deel uit van hun collecties.

Website: https://bazarbizar.be/

Bazar Bizar Logo van Remoortel