Alyss

Wat begon als een zoektocht naar de perfecte verfijnde gouden sieraden, werd in 2013 de komst van het sieradenlabel ALYSS. Verfijnde gouden sieraden van goede en duurzame kwaliteit.

De collectie van ALYSS

De sieraden hebben een verfijnde vrouwelijke stijl. Van minimalistisch, modern tot chic. ALYSS brengt sieraden, waaronder oorbellen, kettingen armbanden en broches, die elke dag kunnen. Op het werk, thuis of tijdens een avond uit. En daar staat ALYSS voor. Sieraden die dagelijks gedragen kunnen worden en door hun minimale middelen stijl uitdragen, zonder hier continu mee bezig te hoeven zijn.

Verder zijn minimale middelen met een perfect resultaat het streven achter het merk. Casual, vrouwelijk en verfijnd. Een blijvend beeld in de modewereld. Verder zit schoonheid in eenvoud en mooie elegante vormen. Dit probeert ALYSS daarom ook zo veel mogelijk in de ontwerpen van de collecties te verwerken!

Het leven in de stad

De collecties zijn voornamelijk geïnspireerd door het leven in de stad. Heldere tijdloze onderwerpen waarbij duurzame en kwalitatieve materialen worden gebruikt. Onze sieraden zijn grotendeels gold filled. Gold filled betekent een onderlaag van messing (oftewel brass). Met daaroverheen drie dunne laagjes 18 karaats goud. Vervolgens zijn deze laagjes afgewerkt met een vaste coating, waardoor de sieraden met de juiste verzorgen jaren lang mee kunnen.

Hippe juwelen

Het merk speelt in op de nieuwste trends. Zo zijn er kettingen met diertjes die volledig in zijn. Ook broches in de vorm van een bijtje, dat kan niet ontbreken J. Ze hebben ook heerlijke fijne armbandjes met letters zodat je een zelfgemaakt woord rond je pols kan dragen, de naam van je baby, je partner of je mama misschien?! ‘Oog voor detail en vooral oog voor jou. Schoonheid mag immers gezien worden’ is hun standpunt. Elegant en chic!

Website: https://www.alyss.nl/

Alyss bij Van Remoortel