Interieurtrends winter 2021-2022

4 trends die je moet onthouden…

Hout

Hout is een terugkerende interieurtrend, we willen graag een knus en gezellig plekje binnenshuis creëren. Ga voor een leuk houten tafeltje of een houten accessoire om je ruimte extra warm te maken. Verschillende soorten hout kan je perfect combineren met een cognac kleurige lederen sofa en mooie witte kasten en schapenvelletjes. (FOTO: Mars & More)

Droogbloemen

Het gebruik van droogbloemen in felle kleuren in huis, is een van dé interieurtrends van deze winter. Droogbloemen geven namelijk echt kleur aan jouw inrichting. Daarnaast gaan ze nog eens super lang mee en hoef je ze niet te verzorgen, wat natuurlijk erg handig is! Voor ieder interieur is er wel wat wils. Je kunt namelijk heel wat kleuren gebruiken en allerlei bloemen combineren. (FOTO: Leistenschlag)

Schapenvelletjes

Schapenvelletjes zijn super gezellig als het wat kouder wordt. Ze zijn heerlijk in een hangstoel of zetel om even lekker weg te kruipen. De schapenvacht is natuurlijk niet alleen leuk voor op je bank of stoel, ook als vloerkleed is het heerlijk zacht en warm aan je voeten. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren dus perfect te combineren met elk type interieur. (FOTO: Van Buren)

Urban Jungle

Een Urban Jungle is al enkele jaren hip, maar we blijven het top vinden! Groen, groen en nog eens groen. Gebruik bladgroen, planten en het kleur groen in je interieur om mee te zijn met deze trend. Je kan verschillende planten combineren met elkaar. Denk bijvoorbeeld aan het combineren van grootbladige kamerplanten met kleinere planten, zoals cactussen en sanseveria’s. Of match grote staande kamerplanten met een hangende klimplant. Zo creëer je zowel laag aan de grond als wat hoger in de lucht een oase van groen. Gebruik daarnaast ook groene en aardse decoratie-items om alles in evenwicht te brengen. (Foto: Housevitamin)

Bekijk onze webshop voor heel wat mogelijkheden om je zaak dat tikkeltje aantrekkelijker te maken. Je kan ook terecht in onze showroom voor boordenvol inspiratie-ideëen.