Trends van het najaar 2021

Wat een fijn gevoel, die seizoenswissel! Bekijk hieronder enkele tips en tricks om te gebruiken als leidraad bij het aanpassen van je interieur. Begin maar al te dromen van warmte en knusheid. De sierkussens en plaids mogen weer volop aanwezig zijn en de kandelaars, lichthouders en kaarsen nemen weer een prominente plaats in in je interieur! Top, als je het ons vraagt!

Bouclé

Bouclé is een nieuwe en stoere stof, een beetje te vergelijken met een ruige teddy beer. De stof is redelijk tijdloos dus geraak je er niet snel op uitgekeken. Het hoge knuffelgehalte van het materiaal maakt het ideaal voor een regenachtige herfstdag. Lekker knus en gezellig. Bouclé is ook in het voorjaar perfect te gebruiken in combinatie met frisse kleuren dus zeker de investering waard

Ton sur ton

Dit najaar gaan we all the way met prints en kleuren, of we houden het juist rustig! De trend is dan ook om je interieur ton sur ton in te richten. Je kiest één kleur en pakt hier verschillende tinten van. Het is belangrijk dat je een mooie mix van (rijke) materialen maakt. Anders kan het nogal saai overkomen. Deze trend is ook perfect voor iedereen die houdt van een tikkeltje specialer maar toch niet durft te experimenteren met extremen. Deze trend is toe te passen op alle soorten kleuren, van rustig naar fel.

De rijke kleur chestnut

Bij deze warme en rijke kleur waan je je direct in een zonnig herfstbos met de roodgekleurde bladeren op de grond. Wat een instant gelukzalig gevoel! Het fijne aan deze rustige kleur is dat ze perfect past bij de herfst en winter, maar ook goed te combineren is in de warmere seizoenen.

Gekleurd glaswerk

De tijd van de simpele transparante vazen komt stilletjesaan op de achtergrond te staan. De gekleurde vazen en het gekleurde glaswerk maken namelijk hun comeback. Een eenvoudige manier om wat kleur in je interieur te brengen. Experimenteer met verschillende tinten samen om je interieur dat beetje origineler te maken.