Start winterseizoen

zondag 6 en maandag 7 september

Het winterseizoen bij Van Remoortel gaat dit weekend van start. Er staan heel wat leuke zaken op de agenda. Wat mag je verwachten?

Opening kerstcollectie Florissima

Dat spreekt voor zich. Onze Florissima rekken zijn gevuld met heerlijke kerstitems. Kom gerust snuisteren om te vinden wat in jouw zaak past!

Verpakkingsdemo’s

Zondag 13 en maandag 14 september (11u-16u) hebben we verpakkingsspecialiste Ingrid De Meester op bezoek, yay! Tijdens haar demonstraties zal ze tonen hoe je leuke verpakkingen kan maken voor al je geschenken. Daarnaast laat ze zien hoe je de kleuren van je zaak of logo kan laten terugkomen in de winkelstyling, de inrichting van je etalage en je geschenkartikelen. Ingrid zal met veel plezier tips op maat geven voor al je vragen over verpakkingen, linten, kleurencombinaties etc. Ze gebruikt voor haar demo’s het verpakkingsmateriaal van exposant Vivant.

Sales sales sales

Heel wat exposanten bieden nu kortingen of acties aan. Hieronder enkele toppers:

– Chris Champ: 5 + 1 gratis bij aankoop van spumante rosé en Spumante millesimato
– Wittkemper Living: 20% korting op de huidige collectie, om plaats te maken voor de nieuwe wintercollectie.

Demonstratie droogbloemen door exposant Leistenschlag

Op zondag 6 september en maandag 7 september komt Felix Heesener van de firma Leistenschlag jullie een uitgebreide demo geven met droogbloemen. Hij maakt gebruik van gedroogde bloemen en planten uit Zuid-Afrika die volledig in lijn zijn met de huidige herfsttrends en najaarskleuren. Hoe schik je best een gedroogd boeket en welke vazen kan je hierbij gebruiken? Dát zal snel duidelijk worden!

Gratis lunch

Van 6 tot en met 15 september (behalve op zaterdag 12 september) bieden we jullie, bij een bezoek aan onze Cash & Carry, een gratis lunch (incl. dessert van firma Creades) aan voor 2 personen bij aankoop van minimum 125 €. Alles corona proof.

Hou onze website en sociale media in de gaten om op de hoogte te blijven van de komende acties deze maand. In september zijn we trouwens 7/7 geopend. We zien je zo graag komen!