De perfecte staycation

Hoe je als retailer hierop kan inspelen

Help je klanten om hun huis en tuin in te richten voor een ultieme thuisblijfvakantie. Thuisblijven is niet alleen beter voor de voetafdruk, maar zal deze zomer steeds meer mensen aantrekken omdat ze zich veiliger voelen in eigen land.

Richt een deel van je winkel in met een staycation hoekje om zo je klanten op ideëen te brengen van hoe ze hun huis en tuin gezellig kunnen maken. Hieronder enkele voorbeelden.

Hippievibes

Breng Ibiza of Turkije naar België. Hangplanten fleuren je terras, balkon of tuin volledig op. Een tuinset met kussens met vrolijke prints, een buitenvloerkleed, parasols met franjes en een lange houten tafel waaraan alle vrienden kunnen aanschuiven op een zwoele zomeravond. Borrelen tot diep in de nacht en de volgende dag lekker relaxen op je bamboehouten daybed voor het vrije eilandgevoel in eigen stad.  Ook festivallampjes zorgen voor een leuk effect. Voorbeelden van exposanten die je volledig in de vibe brengen: Royal Orient Cosmetics, Mars & More, Berchique

Picknicktijd

Je handen voldoende ontsmetten en je zaak proper houden, is voor iedereen ondertussen een evidentie. Er wordt aangeraden om in de horeca te werken met papieren servetten en tafellakens. We hebben een uitgebreid assortiment in vele verschillende stijlen. Gegarandeerd iets dat past binnen de look en feel van jouw zaak.

Picknicktijd

Picknicken is sowieso een van de leukste bezigheden op reis. En dat kan uiteraard ook in eigen land. Het enige wat hiervoor nodig is, is een tof picknicklaken, een goed uitgerust servies, lekker eten en drinken en goed gezelschap. Er zijn heel wat standen die inspelen op meeneemservies. Denk bijvoorbeeld aan Mercury Italy, Ambiente, Kitchen Trend products

Gezellig buiten zitten

Zoek toffe accessoires die het outdoors gezellig kunnen maken. Toffe lantaarns, geurkaarsen, een mooie karaf en glazen, dekentjes en kleurrijke kussens kunnen zeker niet ontbreken. Nog zo’n essential voor gezelligheid: vuur en licht. Zorg voor een lampjesslinger, een paar lampionnen, kaarsjes en voor je innerlijke scout: een vuurkorf. Urenlang buiten zitten was nog nooit zo leuk. Enkele voorbeelden waar je zeker terecht kan in onze showroom zijn: Florissima by Van Remoortel, Kersten, Mars & More, La Tulipe Jaune

Zomertrends

Voeg bij dit alles wat zomertrends toe en de sfeer zit helemaal goed! De zomertrends van 2020 zijn redelijk tijdloos. Denk aan natuurljike materialen, rotan en aardse kleuren. Gegarandeerd vind je bij elke exposant iets dat kan dienen om wat fleur en kleur in je collectie te steken.