Tips en tricks

Stijlvolle heropening van je zaak

Sinds de uitbraak van het coronavirus is ons leven drastisch veranderd. We zijn (min of meer) de lockdown goed doorgekomen en zijn nu klaar om het ‘normale’ leven terug op te pikken.

De winkels zijn al enkele weken terug open, de horeca volgt op 8 juni. Er zijn een aantal maatregelen die je kan treffen in je zaak om je personeel en klanten zo goed mogelijk te beschermen tegen het virus.

We bieden je graag een aantal praktische tips van hoe je je zaak stijvol en cosy kan inrichten. Het is toch wel belangrijk dat de strenge ‘medische’ maatregelen de winkelbeleveing niet domineren.

Welkom, klant!

Tof dat je weer klanten mag ontvangen, maar het zal toch wat anders zijn dan vroeger. Het is belangrijk om de social distancing regels te respecteren in je zaak. In plaats van te werken met saaie plexi-wanden, waarom niet werken met fleurige bloempotten en plantenbakken die dienen als afscheiding?

Hygiëne

Je handen voldoende ontsmetten en je zaak proper houden, is voor iedereen ondertussen een evidentie. Er wordt aangeraden om in de horeca te werken met papieren servetten en tafellakens. We hebben een uitgebreid assortiment in vele verschillende stijlen. Gegarandeerd iets dat past binnen de look en feel van jouw zaak.

Urban jungle

Decoreer je zaak met heel wat planten en bloemen. Zo zorg je voor een blij en fijn gevoel voor je klanten. Heb je ergens lelijke, ongebruikte wanden staan? Waarom bekleed je ze niet met een bloemenkrans?

Gebruikt planten en stijlvolle bloempotten om een scheiding te maken tussen tafels in je horecazaak. Of gebruik ze als afbakening van een parcours.

Ook planten en grassen kunnen gebruikt worden om sfeer te brengen in je zaak. Al eens gedacht aan bloemen en takken integreren in je in-store decoratie?

Speel in op thuisblijvers

Er zijn heel wat mensen die in deze onzekere tijden liever niet op reis gaan deze zomer. Ze kiezen voor een staycation en willen dat liefst zo gezellig mogelijk maken. Sommigen zijn volop bezig met het herinrichten van hun huis en het thuis even tof te maken als in het buitenland. Speel hier gerust op in en zorg voor een hoekje in je zaak: ‘decoratie voor de thuisblijvers’.

Bekijk onze webshop voor heel wat mogelijkheden om je zaak dat tikkeltje aantrekkelijker te maken. Je kan ook terecht in onze showroom voor boordenvol inspiratie-ideëen.