stoere keuken items als sfeermaker


“Leefkeuken” is een begrip, de keuken functioneert als het verlengde van de huiskamer. Styling en sfeermakers voor in de keuken kunnen dus aan uw collectie niet ontbreken. Bij Van Remoortel vindt u een breed assortiment keukenbenodigdheden, keukenaccessoires en keukendecoratie.

 

keukenaccessoires perfect als cadeauartikel


Het cadeau geven van accessoires, benodigdheden en decoratie voor in de keuken is erg populair. Het is niet alleen het perfecte cadeau voor vrouwen, maar ook voor mannen! Stoere grillaccessoires of het perfecte leren kookschort zijn een gegarandeerd succes op het gebied van cadeaus voor mannen.

Keukenaccessoires

niet weg te denken uit uw tuinassortiment


De lente is begonnen,  En wie wilt er niet heerlijk buiten tafelen en koken op zwoele lente & zomerdagen? Juist, dat wilt iedereen!
Hierbij mogen de styling en de sfeermakers voor de “buitenkeuken” niet ontbreken. Vul uw tuinassortiment aan met stoere keuken-items en maak uw assortiment “buitenkeuken- proof”!