Urban Optimism Art Deco & New African
Wij zien steeds meer experimenteel geverfde muren, met grof geschilderde lambriseringen, spannende vlakverdelingen en geometrische vormen. Amazona bewijst nog maar eens dat een muur of etalage niet statisch hoeft te zijn met de twee interieurtrends; ‘Urban Optimism Art Deco’ en ‘New African’!


Urban Optimism Art Deco – multi kleurenpalet op één muur
De trend ‘Urban Optimism Art Deco’ ontstaat door verschillende heldere kleuren en vormen te combineren. Het kleurenpalet van Amazona’s krijtverf leent zich hier perfect voor. De kleuren Marrakesh, Citron, Rose, Lila, Duiker-blauw, Jeans, Blanc-de-Blanc en Mandarine zorgen samen met uw creativiteit voor een Urban Optimism Art Deco interieur. Laat uw fantasie de vrije loop en maak een eyecatcher van uw etalage-, presentatie- of winkelmuur!

 

New African – helemaal in het teken van eenvoud, rust en natuur

Waar het bij ‘Urban Optimism Art Deco’ draait om drukke patronen en diverse kleuren staat de trend ‘New African’ juist voor de behoefte aan eenvoud, rust en natuur. Met prachtige zachte aarde- en nudetinten creëert Amazona een interieur dat een oase van rust uitstraalt. De kleuren Mocca, Chocolat Chaud, Skin en Marrakesh van Amazona krijtverf zijn de perfecte basis voor uiteenlopende kleurencombinaties. Samen vormen ze een feel-good geheel; warme kleuren en zachte ton sur ton combinaties met een stoere twist. Met een combi van deze kleuren kunt u de plank niet misslaan, probeer en inspireer ook uw klanten met deze natuurlijke kleuren!

 

denk ook aan andere toepassingen

Deze interieurtrends zijn perfect voor muren, maar de krijtverf van Amazona leent zich ook helemaal voor oude meubels en ander decoratie materiaal. Geef uw aanbod in een handomdraai een hele nieuwe frisse look en zet uw eigen handtekening op uw collectie. En laat dat nu helemaal hot zijn binnen de interieur- en decoratiewereld!

Laat u inspireren door Amazona’s interieurtrends en pas de kleurenpaletten toe op uw eigen collectie en stylingpunten. Alle krijtverf kleuren uit deze twee trends én een uitgebreid assortiment aan ecologische vernis, kalkwas en colourwax zijn verkrijgbaar bij Van Remoortel.