Food assortiment Van Remoortel

Ook al gehoord van blurring? Blurring is het mixen van functies en aanbod. Denk maar aan: koffie drinken in een wassalon of een biertje in een platenzaak. Maar blurring gaat nog verder – het heeft een zeerbelangrijke plaats in het retail-landschap. Veel belangrijker dan we denken. Klantendenken steeds minder in kanalen en formats: ze redeneren puur vanuit hun behoeftes. Steeds vaker kiezen ze, scrollend op hun smartphone, de aanbieder die hen op dat moment en op die locatie het beste aanbod brengt. Merken ontwikkelen zich tot lifestyle-ambassadeurs en de fysieke winkel krijgt een nieuwe rol.

Meer en meer zien we grote kledingwinkels die niet alleen kleding, maar ook home en accessoires verkopen. Bij die lifestyle-benadering past een steeds bredere product range en almaar meer merken begrijpen dat naast non-food ook food een belangrijker wordend onderdeel is van onze lifestyle.

Van Remoortel speelt in op deze trend en geeft diverse invoerders van authentieke voedingsproducten hun assortiment aan te bieden. Ideaal om jouw klanten te verrassen.

Delicatessen als extra geschenk

Vul je collectie aan met onmisbare delicatessen van invoerders uit verschillende Europese landen. Een zakje grappige chocolaatjes uit Frankrijk of een goede olijfolie uit Italië zijn producten die jouw assortiment compleet kunnen maken. Stimuleer de verkopen in jouw winkel door te experimenteren met food producten als aanvulling. Combineer bijvoorbeeld die mooie serveerplank, hippe mand of nieuwe bijzettafel met heerlijke én sfeervolle producten uit Italië, Frankrijk of Nederland!

Geschenkmanden

Tover een deel van je winkel om in een gift shop en verbaas je klanten met heel wat ideetjes voor in een geschenkmand. Gebruik hiervoor onze food afdeling en verkoop smaakvolle producten als aanvulling op je collectie. Alle leveranciers specialiseren zich in verschillende delicatessen. Food van Italiaanse en Franse bodem of de beste koffiebonen en chocolade.

In onze cash & carry vind je alle producten die nodig zijn om een heerlijke geschenkmand samen te stellen. Heel eenvoudig om je mini gift shop aan te vullen terwijl je nieuwe stuks voor je collectie aankoopt. Kies manden uit ons ruim assortiment en vul deze met papiersnippers die eveneens te vinden zijn in onze groothandel. Laat je klant vrij om te kiezen welke producten ze in de mand willen zien: kruiden, olie, chocolade, koeken, koffie, wijn… Werk af met een doorschijnende folie en een feestelijk lintje.

Geen bezoekje zonder de food afdeling te passeren

Als je dacht dat de food afdeling niet bruikbaar is voor jouw winkel, think again. Met een kleine moeite creëer je eenvoudig een meerverkoop door delicatessen aan te bieden. Richt je winkel zodanig in dat de delicatessen perfect in je concept passen. Klanten willen graag een beleving wanneer ze komen winkelen, dit is de kans om hen dit te geven!

De food afdeling vind je volledig rechts aan de ingang bij stand A01. Bezoek zeker de standen van ChrisChamp, Digusti, Il Limone, La Tulipe Jaune en Linden Food.

Lees meer over de exposanten: https://vanremoortel.be/exposanten/