Nieuw bij Fashion: Chartage Belgian Design

Chartage Belgian Design is reeds 25 jaar actief in het hoogste segment van fantasiejuwelen. Als een van de weinige nog resterende Belgischemerknamen stelt Chartage Belgian Design nog steeds zelf ieder jaar eigen juwelen samen die dan voorgesteld worden per seizoen, winter en zomer, telkens via drie subcollecties. Chartage Belgian Design brengt ook tweemaal per jaar een uitgebreide collectie sjaals en handtassen uit. Vanaf nu verkrijgbaar bij Van Remoortel in de afdeling van Fashion Extras!

Chartage Belgian Design heeft in zijn streven naar duurzame mode een collectie handtassen uitgebracht die geproduceerd wordt van gerecycleerde stoffen in een Belgische sociale tewerkstellingsplaats waar de klemtoon ligt op de herintegratie van de mens in het normale arbeidscircuit.

Het volledige ontwerp en fabricatieproces gebeurt in België.

Deze kwaliteitsvolle collectie is vanaf heden gepresenteerd aan de ingang van de fashion afdeling bij Van Remoortel.

Elke handtas is een uniek design en draagt onze stempel voor een verantwoorde Belgische mode.