Lancering najaarscollectie 2017

Van zondag 3 september tot dinsdag 12 september organiseert Van Remoortel een 10-daagse naar aanleiding van de lancering van de nieuwe najaarscollectie. Vanaf dan is de volledige herfst- en kerstcollectie aanwezig en dat vraagt om een aantal leuke activiteiten!

DEMO ‘ORIGINAL AND UNIQUE GIFT WRAPPING’

Verpakkingsspecialiste Ingrid De Meester geeft meerdere demo’s over de techniek van inpakken en versieren. Haar visie: “Verpakking is een onderdeel van een denkbeeldige rode draad die door je volledige zaak loopt. Je klanten moeten overal dezelfde sfeer voelen: zowel buiten aan je etalage als binnen tussen de rekken en ook in de verpakking. Om een concept toe te passen is het belangrijk dat de stijl van de zaak doorloopt tot in de verpakkingen en de strikken. Je vertrekt vanuit je decoratie en zoekt een verpakking die erbij past of je vertrekt met de verpakking en je past de decoratie daarop aan. Alles tot in de kleinste details.”

Geen standaarddemo dus, maar een interactieve sessie die u ongetwijfeld met een pak tips en tricks naar huis stuurt. U mag zelf items meebrengen! Ingrid toont u hoe u deze op een originele wijze inpakt. U kan ook vragen stellen over het combineren van kleuren of hoe u uw verpakking afstemt op het interieur van uw zaak.

Data (telkens tussen 11u00 en 17u00):

  • 3/09 in samenwerking met Vivant
  • 4/09 in samenwerking met Pattberg
  • 10/09 in samenwerking met Goldina / Zwartz
  • 11/09 in samenwerking met Vivant

CHOCOLADEBEURS

Al sinds 1990 is de naam MEYNENDONCKX een gevestigde waarde in de wereld van chocolade en confiserie. Wat begon als een eenmanszaak groeide al snel uit tot een jong en dynamisch bedrijf. Meynendonckx is vaste leverancier van kwalitatieve en hoogwaardige producten bij de betere bakkers- en speciaalzaken in België.

Tijdens de 10-daagse kan u de unieke creaties van Meynendonckx ontdekken bij Van Remoortel.

Bent u actief in de horeca, confiserie, delicatessen of heeft u een bakkerij? Dan kan u de chocoladecreaties ook aankopen.